Όταν με αγγίζεις προκαλείς ανείπωτα συναισθήματα….

Radio Kosmima

Όταν με αγγίζεις προκαλείς ανείπωτα συναισθήματα….

Το αισθάνθηκα όταν έμπλεξες το χέρι σου τόσο απαλά και συγχρόνως, τόσο απρόσμενα μέσα στο δικό μου. Όταν οι παλάμες μας, έγιναν ένα και αυτό το αθώο άγγιγμα σου…
Το αισθάνθηκα στο φιλί σου.
Αισθάνθηκα όλη τη χημική επεξεργασία που δέχτηκε ο εγκέφαλος μου στο χημικό του εργαστήριο και από εκεί, διαχύθηκε σε κάθε άκρο του σώματός μου.
Το ένιωσα σου λέω!
Ακόμη και τη στιγμή που τα σώματά μας μπλέχτηκαν, ανακατεύτηκαν, όρμισαν το ένα πάνω στο άλλο τόσο βίαια και απότομα και γεύτηκαν όλη αυτή τη μαγεία του έρωτα.
Δεν ενώθηκαν μόνο αυτά. ..ενώθηκαν και οι καρδιές μας.
Γιατί τις καρδιές μας εκείνη τη στιγμή τις χώριζε μονάχα μια λεπτή στρώση σάρκας, που καταβάλλοντας τεράστιες δυνάμεις τις συγκρατούσε ακέραιες στη θέση τους.
Γιατί εκείνη τη στιγμή, οι χτύποι της καρδούλας μου συγχρονίστηκαν τόσο μοναδικά με τους χτύπους της δικής σου καρδούλας, που με γυμνό αυτί, νόμιζες ηχούσαν σαν τους χτύπους που ρυθμικά κάνει ένα ρολόι. Δυνατοί, αρμονικά συντονισμένοι.
Εκείνη ακριβώς τη στιγμή, το αίμα μέσα μας ξεπήδαγε από κάθε φλέβα και έβραζε και έψηνε στο διάβα του τη σάρκα μας, όπως ακριβώς κάνει ένα ηφαίστειο όταν εκρήγνυται και έπειτα ακολουθεί η λάβα του που και αυτή στο διάβα της καταστρέφει, καίει, πυρώνει ότι κι’ αν βρεθεί μπρος της.
Αγγίζοντάς σε, ένιωθα στα ακροδάχτυλα μου τους παλμούς σου.
Ένιωθα το πάθος σου, την ένταση που επικρατούσε στο κορμί σου.
Και αναρωτιέσαι γιατί θέλω εσένα και μόνο εσένα;
Επειδή πολύ απλά εσύ και μόνο εσύ, αγγίζεις το μυαλό μου πρώτα και έπειτα, με αυτό το σύνθημα σου αντιδρά το σώμα μου.
Το μυαλό μου και το σώμα μου ξυπνούν με εσένα.
Όταν με αγγίζεις προκαλείς ανείπωτα πράγματα και αν θες να τα μάθεις θα πρέπει να στα ψιθυρίσω στο στόμα και από εκεί, δεν υπόσχομαι ότι η συνέχεια θα είναι τόσο αθώα όσο φαντάζω εγώ η ίδια στα μάτια σου…..

 

Posted by Fenia Papadaki

Πείτε τη γνώμη σας